Vacature bij RSC - v.v. RSC

Vacature bij RSC

Vacature bij RSC

Materiaalman

18-11-2020

Materiaalbeheerder

Legt verantwoording af aan:

• Hoofdbestuur / Technische commissie

Verantwoordelijkheden:

• Is verantwoordelijk voor uitgifte-en inname van de materialen zoals (maar niet uitsluitend) tassen, waterzakken, bidons, jassen, sleutels en consumptiepasjes.

 

Taken:

• Werkt nauw samen met “Verzorgende sporttenues en attributen”.

• Zorgt ervoor dat alles netjes geregistreerd wordt en dat de leiders/trainers tekenen voor datgene wat uitgegeven wordt.

• De Technische Commissie (TC) overlegt ruim voor aanvang van elk seizoen een overzicht met gewenste materialen voor de leiders/trainers/teams. De TC bepaalt welke specificaties de materialen moeten hebben (type, aantal, kleur etc)

• Zorgt dat voorraad actueel blijft door eigen inventarisatie.

• Krijgt jaarlijks een vastgesteld budget om (seizoens)voorraad op peil te houden, conform eisen TC, a.g.v. schade/verlies/uitbreiding.

• Is het aanspreekpunt voor alle leiders/trainers/clubscheidsrechters als die iets nieuws nodig hebben. Signaleert zelf ook dingen die evt. besteld moeten worden. Daar waar het nieuwe materialen betreft (dus geen vervanging/ aanvulling op TC eisen), treedt materiaalbeheerder in overleg met TC. TC neemt besluit tot wel/geen aanschaf.

• Controleert minstens een keer per jaar op het eind van elk seizoen de staat van de RSC-jassen en neemt de jassen in. Aan het begin van het nieuwe seizoen geeft hij/zij de jassen weer uit. Ieder die een jas heeft gebruikt en die het volgende seizoen weer moet hebben krijgt zijn “eigen” jas terug. Nieuwe gebruikers krijgen de overige jassen.

• Al het materiaal wat niet wordt gebruikt wordt opgeslagen door de materiaalbeheerder in het materialenhok. Dit zijn o.a. sjaals, bidons, waterzakken, rouwbanden e.d.

• De materiaalbeheerder stelt de vergoedingen vast (in samenspraak met Technische Commissie) die men dient te betalen als er iets zoek raakt of moedwillig wordt vernield. De tarieven zijn door het hoofdbestuur bekrachtigd. Over de bedragen kan niet worden onderhandeld. Vergoedingen worden door penningmeester geïnd, op basis van door materiaalbeheerder aangeleverde informatie.

• Is zich ervan bewust dat goed verzorgde materialen zowel sportief, qua uitstraling als qua representatie van RSC van groot belang is. De materiaalbeheerder zal altijd in deze geest het materiaal beheren.

 

Functie eisen:

• geen Opleiding: n.v.t.

 

Tijdsinvestering:

2 uur per week

 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie of ken je iemand die deze functie in zou kunnen/willen vullen, neem dan contact met Henk Siemerink (vrijwilligers coördinator v.v. RSC)

E:   vrijwilligers@rscrossum.nl     

M:  06-51849037

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Vacature Titel
Materiaalman Materiaalbeheerder
Technischecommissie Lid Technische Commissie (t.b.v. de jeugd)
Hoofdbestuurslid Bestuurslid Beheerszaken velden
Hoofdbestuurslid Bestuurslid technische zaken
Scheidsrechter coördinator Coördinator scheidsrechterszaken
Kantinecommissie Vrijwillergers kantinedienst
Jeugdbestuurslid Voorzitter jeugdbestuur
Technischecommissie Technisch jeugd coördinator
Scheidsrechter Scheidsrechters (jeugd)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!